Proxima Finland

Opetamme sinua pitämään kehostasi parempaa huolta. Kun sinulla on kipuja, olo tuntuu kireältä tai haluat lisää energiaa arkeen, autamme sinut takaisin oikealle polulle! Tarjoamme hieronta-, fysioterapia- ja valmennuspalveluita Tampereen lisäksi Nokialla ja Hämeenkyrössä.

Tarjoamme asiakkaillemme helposti lähestyttäviä, laadukkaita ja asiantuntevia fysioterapia-, hieronta- ja hyvinvointipalveluita Tampereella, Nokialla ja Hämeenkyrössä. Fysioterapia on parhaimmillaan muutakin kuin fyysistä kuntouttamista: se on henkinen prosessi, kokemus uuden oppimisesta, keskustelua ja yhteistyötä.

Toimiva vuorovaikutus madaltaa kynnystä kysyä ja viestiä epävarmuudesta, huolesta ja kärsimättömyydestä. Se, miten asioista puhutaan, vaikuttaa myös asiakkaan kipukokemukseen sekä koko ajatukseen kuntoutuksesta jatkumona.

Emme hoida vain kipuasi, vaan autamme sinua huolehtimaan kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, me toimimme mentoreina / oppaina matkallasi kohti parempaa kuntoa, terveyttä ja kivutonta arkea.

Muita hierontapalveluita kaupungistä Tampere

Taiqakeskus logo
Fysio Riia logo
Fysioavain logo

Saatat pitää myös näistä: