Moverest

Moverest tarjoaa fysioterapia-, hieronta- sekä valmennus ja testauspalveluja Tampereen Kalevassa ja Keskustassa.

Jokainen autonratissa tai toimistossa istunut tietää, mitä se tekee hartioille. Jumi on kova ja joskus tuloksena voi olla jopa päänsärky tai huimaus. Jos tilanne on kertaluontoinen, hieronta voi antaa tilanteeseen helpotuksen. Jos taas ongelma on kestänyt pitkään, parempi vaihtoehto voi olla fysioterapia. Fysioterapiassa etsitään syy, miksi kyseinen ongelma pysyy tai toistuu, jotta voidaan saada pysyviä tuloksia ongelman ratkaisemisessa.

onella on käsitys, että hieronta on suuressa roolissa fysioterapiassa. Näin ei kuitenkaan useimmissa tapauksissa ole.

Fysioterapeutin päätehtävä on selvittää, mikä vaivan syy on ja miten kehon liikkumistapaa ja siihen kohdistuvaa rasitusta tulisi muokata, jotta vaivan kanssa pärjäisi paremmin tai siitä pääsisi eroon. Fysioterapeutin työ on melkoista salapoliisityötä: fysioterapiassa tutkitaan, testataan ja arvioidaan asiakkaan liikkumistapaa. Lisäksi ohjataan erilaisia harjoitteita ja annetaan neuvoja, miten vaiva tulisi ottaa arjessa huomioon. Fysioterapeutti saattaa käyttää myös samantapaisia käsittelytekniikoita,  joita hieronnassa käytetään, jos kokee hoidon kannalta tarpeelliseksi vaikuttaa kudosten aineenvaihduntaan tai hermostoon.

Hieronnassa keskitytään saamaan nopea vaikutus haluttuun kehonosaan ja se sopii esimerkiksi tilanteisiin, joissa kudosten aineenvaihdunta on rajoittunut esimerkiksi ylirasituksen vuoksi tai tilanteisin jossa tietyn alueen kipua halutaan nopeasti lievittää. Hieronnalla voidaan kiihdyttää aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja vähentää kipua.

Muita hierontapalveluita kaupungistä Tampere

Taiqakeskus logo
Fysio Riia logo
Fysioavain logo

Saatat pitää myös näistä: