Flexio

Flexion tarina käynnistyi halusta rakentaa terapeuteille psykologisesti turvallinen ympäristö auttaa ihmisiä. Työympäristössä terapeutti kokee olevansa turvassa ja arvostettu. Olemme muodostaneet yrityskulttuurin uuden aikakauden pohjalle, jossa ihmisen arvostettu kohtaaminen on keskiössä. Tämä arvolupaus on voimakkain toimintaamme ohjaava tekijä. Vuorovaikutuksemme perustuu täysin läpinäkyvään ja avoimeen viestintään riippumatta tarkastellaanko asiaa sisäisen tai ulkoisen toiminnan näkökulmasta. Meillä jokainen työntekijä pääsee keskittymään omaan vahvuusalueeseen, jossa todellinen inhimillinen potentiaali pystytään vapauttamaan täysimääräisesti. Tämä mahdollistaa asiakkaalle laadukkaan ja sydämellisen terapian toteuttamisen.

Flexio on alusta moniammatilliselle terapiakeskukselle, johon kenen tahansa on helppo tulla – riippumatta onko kyseessä asiakas, työntekijä, ammatinharjoittaja tai yhteistyökumppani – ihmisiä kaikki. Toimintamme kulmakivenä toimii moniammatillisuus, jolloin ihminen pystytään kohtaamaan psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena. Olemme erikoistuneet psykofyysiseen fysioterapiaan, jossa keskiössä on kehon ja mielen vuorovaikutus. Tämän pohjalta asiakkaan ja terapeutin kohtaamiselle luodaan ympäristö, joka tukee kokonaisvaltaisesti luottamuksen rakentumista terapiasuhteessa. Kahden ihmisen välinen luottamus on kaiken toimintamme perusta.

Tarjoamme yksityisiä terveyspalveluita, jonka perusta pohjautuu uudelle aikakaudelle – ihminen ihmiselle. Toimintamme rakentuu pitkäjänteisesti yliajan tuottaen lisäarvoa yhteiskunnalle sekä parantaen ihmisten hyvinvointia. Meidän kaikkien olisi hyvä käydä läpi toimintaamme ohjaavia uskomuksia ja niiden syntyperää, jotta pystymme kantamaan vastuun omasta onnellisuudestamme ja hyvinvoinnista.

Asiakkaan hoitopolun rakentaminen moniammatillisessa yhteisössä on ihmisen kuntoutusta ja kasvua tukeva tekijä.

Muita hierontapalveluita kaupungistä Tampere

Taiqakeskus logo
Fysio Riia logo
Fysioavain logo

Saatat pitää myös näistä: