Fysioavain

Fysioavain on Tampereella toimiva fysioterapiaa ja hierontaa tarjoava yritys. Pääpalveluinamme ovat TULE-fysioterapia, äitiysfysioterapia, hierontapalvelut sekä Voice Massage. Lisäksi meiltä saat myös fysioterapeuttisia pienryhmiä. Olemme terveydenhuollon yksikkö ja toimintaamme valvoo Valvira. Vastaanotamme kahdessa toimipisteessä; Tampereen Keskustassa Näsilinnankadulla sekä Kauppakeskus Likellä Lielahdessa. Olemme kokenut paikallinen toimija ja meillä työskentelee vahva ammattilaisten joukko. 

Fysioavaimen kolme tärkeintä arvoa ovat asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen, hyvä ja toimiva työyhteisö sekä halu kehittyä ammatillisesti.

Fysioterapian erikoisosaamisalueina terapeuteillamme ovat TULE-fysioterapia, lantion ja erilaisten rangan toimintahäiriöiden terapia, äitiysfysioterapia sekä Voice Massage. Lisäksi osaamista on polven ja lonkan tekonivelpotilaan hoidosta ja kuntoutuksesta. Viimeisimpänä meillä on erikoisosaamista urheilufysioterapiasta sekä lasten urheilufysioterapiasta. Meillä on myös pitkäaikainen kokemus erilaisista teollisuusalojen työhyvinvoinnista.

 Fysioterapiapalveluitamme on mahdollista myös saada etänä, kysy tästä lisää.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja auttaa sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Meillä ei peritä erillistä toimistomaksua fysioterapian ja hieronnan yhteydessä.

Haluaisitko sinä olla osa Fysioavainta? Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro itsestäsi. Teemme myös yritysyhteistyötä. Otathan yhteyttä info@fysioavain.fi

Fysioavain on avain hyvinvointiisi – tervetuloa palveltavaksemme!

Muita hierontapalveluita kaupungistä Tampere

Taiqakeskus logo
Fysio Riia logo

Saatat pitää myös näistä: