Studio Eudokia

Tarjoamme laadukasta hierontaa erikoistekniikoita hyödyntäen sekä monipuolisia kehonhuollon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluita. Tiloissamme toimii sekä mies- että naishierojia ja kehonhuoltajia, joilla on vankka kokemus manuaalisista terapiamuodoista sekä intoa ja motivaatiota kouluttautua koko ajan lisää. Tutustu monipuoliseen hoitovalikoimaamme ja hieronta- ja hoitohinnastoomme.

Lähialueiden (Alppiharju, Alppila, Hakaniemi, Kallio, Kalasatama, Merihaka, Sörnäinen, Vallila) asukkaat, opiskelijat ja työssäkäyvät ovat löytäneet hierontastudiomme ja tykästyneet saamaansa hoitoon sekä palveluun. Monet Helsingistä hierontaa ja kehonhuoltoa etsivät turistit ovat löytäneet meidät asiakkailtamme saamiemme hyvien asiakasarvioiden ansiosta!

Teemme hierontakeikkoja työpaikoille sekä erilaisiin tapahtumiin Helsingissä ja lähikunnissa. Ajoittain voimme tarjota mahdollisuuden myös koti- ja hotellikäynteihin, jos asiakas ei pääse tulemaan hierontastudiollemme ja aikataulumme mahdollistavat ne. Lue lisää työpaikkahieronnasta, tapahtumahieronnasta tai hierojan tilaamisesta kotiin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Muita hierontapalveluita kaupungistä Helsinki

Hieronta Markku logo

Saatat pitää myös näistä: