Hierontastudio Hyvä Lihas

Pelasin tennistä SM-tasolla parikymppiseksi asti. Kastellin urheilulukion jälkeen suuntasin Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseen ja Oulun yliopiston luonnontieteelliseen tiedekuntaan, ja lopulta valmistuin filosofian maisteriksi pääaineenani matematiikka. Työurani on ollut monipuolinen, sillä olen etsinyt paikkaani ja halunnut kokeilla monenlaista. Opettajan, yrittäjän, tennisvalmentajan, myyntiedustajan, projektikoordinaattorin, opintosihteerin ym. tehtävissä on tullut kerättyä melkoinen määrä kokemusta, jota nyt voin hyödyntää terveysalan ammattilaisena eli koulutettuna hierojana.

Olen aina ollut omimmillani liikunnan ja terveyden parissa, ja sisälläni on aina kytenyt palo yrittäjyyteen. Näin parinkymmenen vuoden löytöretki toisaalla sai onnellisen päätöksen. Uskalsin hypätä vakituisesta toimestani rakastamani asian pariin. Ihmiskeho, sen toiminta ja toimimattomuuden ongelmat ovat kiehtoneet minua aina. Nyt minulla on mahdollisuus hyödyntää omista vammoistani oppimaani, urheilutaustaani, aiempaa kiinnostuneisuuttani ja liikunnallisuuttani, ja kehittyä auttamaan muita kireyksistä, kivuista ja muista palautumisen vaivoista kärsiviä sekä olla urheilijoiden kehonhuollon tukena. Tai ihan vain antaa mahdollisuus hemmotteluhetkeen kauniisti sisustetussa studiossani.

Hyvän Lihaksen tarina

Olin perustamassa hierontayritystäni jo opintojen varhaisessa vaiheessa. Nimen mietintä oli kiihkeimmillään, ja työläs aivotyö sai onnellisen päätöksen: 6-vuotias poikamme totesi ykskantaan kesken perhelounaan, että ”äiti, sun uuden työpaikan nimi on hyvä lihas”.

Siinä se. Nimi on paitsi hyvä, se on myös oman kullannuppuni kädenjälki tässä isossa elämänmuutoksessani. Vaalin Hyvää Lihasta hartaudella!

Muita hierontapalveluita kaupungistä Oulu

Lihasklinikka logo

Saatat pitää myös näistä: