Aquaverde

Hei! Olen Kirsi Laakkonen, koulutettu hieroja. Olen iloinen, että päädyit sivuilleni. Minulle on ilo tuottaa ihmisille hyvää oloa ja saada heidät voimaan hyvin. Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2009 lähtien. Teen tätä työtä suurella sydämellä.

Sitä ennen seikkailin vuosia pitkin Etelä-Eurooppaa tehden töitä lähinnä matkailualalla. Vuonna 2000 palasin Suomeen ja työnsin tiukasti juureni tänne. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä minulla oli vaikea jakso elämässäni ja silloin oivalsin, kuinka tärkeää kosketus on ihmiselle ja kuinka hyvä kosketus ja empaattinen, lämmin läsnäolo hoitaa ja tuo hyvää oloa keholle ja mielelle. Sieltä kumpuaa halu auttaa myös muita voimaan hyvin.

Kouluttauduin ensin koulutetuksi hierojaksi ja sen jälkeen olen käynyt lukuisia kursseja ja opiskellut erilaisia tekniikoita ja hoitomuotoja. Syksyllä 2021 aloitin työn ohessa suorittamaan vuoden kestävää hierojan erikoisammattitutkintoa (EAT), jossa perehdytään lymfahierontaan, faskiakäsittelyyn sekä niska-hartiaseudun ja pään alueen kivunhoitoon.

Luonto -niin meri, metsä kuin vuoret- on minulle tärkeä ja josta saan voimaa. Rakastan ulkoilmaa säällä kuin säällä. Nautin erityisesti esim. patikoinnista, pyöräilystä, retkiluistelusta ja hiihdosta. Luen paljon, teen käsitöitä ja vietän aikaa läheisten kanssa.

Muita hierontapalveluita kaupungistä Espoo

Saatat pitää myös näistä: