FysioBalanssi

Olen Tuki- ja liikuntaelinsairauksiin (eli Tules), Työfysioterapiaan ja Alaraajojen (jalkojen) ongelmiin erikoistunut Fysioterapeutti. Olen lisäksi koulutettu Lymfaterapeutti, Voice Massage-terapeutti, FysioPilates- ja FysioTrainer-ohjaaja sekä Työnohjaaja.

Laaja-alainen osaaminen

Minulla on yli 25 vuoden työkokemus ihmisten toimintakyvyn, liikkumisen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Olen valoisa, avoin ja helposti lähestyttävä tukija matkallasi omaan kehoosi tutustumisessa, tasapainottamisessa ja liikkumisen ilon löytämisessä. Olen kouluttanut itseäni säännöllisesti laajasti ja monipuolisesti, pysyen mukana alani jatkuvassa kehityksessä. Voit tulla vastaanotolleni leikkauksen tai vamman, turvotuksen vuoksi tai muun kehon säryn, hermosäryn, erilaisen kivun tai lihaskireyden takia. Hoidan sinut laaja-alaisesti ammattitaidolla. Tutustu osaamiseeni ja tarinaani.

Autan ja tuen sinua pysymään liikkeessä

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin, liikkumaan kevyemmin ja kivuttomammin, näin saat myös lisää energiaa ja syvemmän unen.

Autan ja tuen sinua pysymään liikkeessä, että kivuliaat ja kankeat päiväsi ovat ohi.

Saat myös kokonaisvaltaista hyvinvointia oikean ja terveellisen ravinnon etsimisessä, uniongelmissa sekä työnergonomiassa että kehon ja fysiikan perusta ja energianlähteesi ovat terveet ja energiset.

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin!

Muita hierontapalveluita kaupungistä Oulu

Marjuli Oy logo
Aito Ote logo

Saatat pitää myös näistä: